Hoe kan ik je helpen?

Wil je graag stoppen met emotie-eten? Bekijk de mogelijkheden hieronder. Wil je graag een eenmalige workshop volgen? Of heb je juist behoefte aan meer persoonlijk contact waarbij we ruimte hebben voor diepgang in het aanpakken van je eetgedrag? Het kan allemaal.

1/4
Meld je aan voor deze workshop en leer waarom je regelmatig trek in eten hebt. Je weet heus dat het geen èchte honger is. Maar toch wil je wat lekkers en lukt het niet om dit te doorbreken. Tijdens deze workshop krijg je inzicht, kennis en vaardigheden aangeleerd om anders om te gaan met je emotionele honger.
2/3
Wil jij in korte tijd inzicht krijgen in je eetgedrag en daarna zelf aan de slag? In drie sessies maken we een masterplan voor meer grip op je emoties en trek in eten. Ideaal als zelf doen je motto is!
3/3
Succesvol omgaan met emoties & stress eten vraagt de juiste benadering. Geen wilskracht. In 5 tot 10 gesprekken begeleid ik je naar deze duurzame verandering zodat de gewoonte van emotie-eten achter je kan laten. Geen gedoe rondom voeding maar een heldere aanpak die past bij jou en je leven op dit moment. Meer doen van wat je wilt!

Neem contact op per mail of stuur een bericht via Whats App