Get in touch

Heel graag! Wanneer jij benieuwd bent wat ik voor jou kan betekenen kun je contact met mij opnemen. Ik hoor graag waar jouw uitdaging ligt op het gebied van eten. We kunnen kijken of er een goede klik is voor een samenwerking. 

Locatie:
J.J. De Vlamstraat, 5683 HM Best

  Veelgestelde vragen:

  Ik kan me voorstellen dat je vragen hebt.
  Een aantal mogelijke vragen heb ik hieronder beantwoord.
  Voel je vrij om een bericht te sturen via het contactformulier of WhatsApp.
  Ik beantwoord ze graag! 

  1. Zijn de afspraken altijd online?
  Dat ligt er aan. Woon je in de omgeving van Best? Dan kunnen we een face-2-face afspraak maken. Is dit te ver? Dan plannen we een online afspraak in. Ik stuur je van te voren een email met een link om digitaal deel te nemen. Hierbij heeft het de voorkeur om via een laptop of pc met webcam te bellen.
  2. Worden de kosten vergoed?
  Ik heb geen contracten afgesloten met zorgverzekeraars. Workshops en individuele sessies worden dus niet vergoed. Dit is een bewuste keuze, zodat ik écht gericht met jou aan de slag kan rondom jouw vraag en niet vast zit aan het werken met diagnoses.
  3. Wat zijn de voordelen van een traject zonder tussenkomst van de zorgverzekering?
  Er hoeft niet verplicht een diagnose gesteld te worden om de kosten van het traject te kunnen vergoeden. Met tussenkomst van de zorgverzekeraar is dit wel nodig. Wat weinig mensen weten is dat je bij een vergoed traject door de zorgverzekering altijd eerst je eigen risico moet opmaken. In veel gevallen betekent dat dat je sowieso €385,- zelf moet betalen. Als je eigen risico hoger hebt ingesteld kan dat oplopen tot €885,-. Tot slot word lang niet altijd 100% van een behandeling vergoed, dus de kans is aanwezig dat je naast het eigen risico nog extra kosten moet betalen.
  4. Ben je er alleen voor mensen met een eetstoornis?
  Nee, juist niet! Ik richt me op vrouwen die vaak hebben geprobeerd hun snoepen of eetbuien onder controle te krijgen maar hierin vastlopen. En vrouwen die graag gezonder willen leven en afvallen maar dit steeds maar tijdelijk kunnen vasthouden. Wanneer kan ik niet van betekenis zijn? Als je op structurele wijze probeert om gewichtstoename tegen te gaan met zelf opgewekt braken, overmatige lichaamsbeweging of gebruik van medicatie of laxeermiddelen.

  Praktijk voor voedingspsychologie                KVK: 80435262                       BTW: NL003444891B67     

  Algemene Voorwaarden            Retourbeleid